Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Meebepalen over het jubileumjaar!

Beste Treffersmensen,

Hoewel het nog even duurt, zijn wij achter de schermen al druk bezig met het jaar 2019. Dan bestaat onze vereniging 100 jaar en om dit jubileumjaar tot een succes te maken hebben we jullie hulp nodig! We zijn benieuwd wat jullie georganiseerd willen zien in het jubileumjaar 2019. Daarom nodigen wij jullie uit om op 24 maart 2018 jullie beste idee te komen presenteren in de vorm van een pitch. Een pitch is een 1 minuut durende uitleg van jullie idee, eventueel ondersteund met een Moodboard. Een Moodboard is een soort poster waarop jullie idee te zien is. Tijdens deze pitch zit er een jury om het idee te beoordelen en uiteindelijk het beste idee eruit te pikken. “Samen met De Treffers op naar de 100”!

Belangrijke punten:

  • Bedenk jullie beste idee voor De Treffers 100 jaar;
  • Presentatie aan de jury op zaterdag 24 maart;
  • Presentatie in de vorm van een pitch (1 minuut);
  • Eventuele ondersteuning met een Moodboard;
  • De pitch wordt gehouden door twee leden van jullie team/groep en eventueel een leider/trainer;
  • Het is mogelijk om individueel/met een zelf samengestelde groep een pitch te houden.

Gelieve een voorkeurstijd en contactpersoon met 06-nummer en e-mailadres door te geven bij jullie aanmelding. Zodra alle aanmeldingen binnen zijn nemen wij contact met jullie op voor de planning van zaterdag 24 maart. Meld jullie komst vóór 17 maart aan op commissie100jaar@detreffers.nl. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! Wij kunnen namelijk niet wachten om jullie idee aan te horen.

Tot 24 maart en met sportieve groet,

Commissie 100 jarig bestaan De Treffers

Jan Hendriks, Ingrid Janssen-Leenders, Peter van den Brink, Wil Kosman, Harry Driessen, Chrisje Hendriks, Tim Janssen en Maarten Rikken

 

Voor vragen of info neem gerust contact op met: commissie100jaar@detreffers.nl