Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Maandagmiddag groep De Treffers gaat serieus te werk met kalk

De maandagmiddag groep neemt het 100 jarig bestaan van onze club erg serieus.

Iedere maandagmiddag is deze groep vrijwilligers op sportpark Zuid te vinden om ervoor te zorgen dat het sportpark er in optima forma bij ligt. Tussen al het werk door zijn ze nu ook druk aan het klussen voor het jubileumjaar dat we dit jaar vieren. Zij maken namelijk de spellen voor de familiedag op zondag 16 juni. Hierbij kwamen deze vrijwilligers tevens tot de conclusie dat het sportpark meer opgefleurd kon worden in het kader van het 100 jarig bestaan.

Na meerdere malen aangeklopt te hebben bij de commissie 100 jaar De Treffers hebben ze nu het heft in eigen handen genomen. En een ding is zeker, de maandagmiddag groep doet niet aan half werk. Vrijwilliger Peter van den Brink van de maandagmiddag groep: “We bestaan maar één keer 100 jaar en dat mag iedereen weten!

De vrijwilligers gingen gewapend met kalk richting het hoofdveld. Van den Brink: “Het was nog maar een kwestie van een 1 en een 0, dat hadden we zo gepiept”. Na een uurtje werk stond het resultaat groot op het hoofdveld. Het is nu in ieder geval duidelijk dat De Treffers dit jaar 100 jaar bestaat. Niemand kan hier nog omheen, dat is een ding wat zeker is. De volgende thuiswedstrijd van De Treffers is op zondag 14 april en dus hebben de vrijwilligers nog even de tijd om het veld speelklaar te maken. “We zijn heel blij met het resultaat maar helaas mogen we het niet laten staan van de KNVB”, besluit Van den Brink.