De Treffers MO19-1 in de bekerfinale

Voor de tweede keer in de historie van dit team is de finale van de beker bereikt. In Oeken werd tegen het plaatselijke combiteam van Oeken en Brummen met 3-5 gewonnen. Vooral de eerste helft was van een meer dan prima niveau. Vanaf de eerste seconde rolde de ene na de andere aanval richting de goal van de thuisploeg. Na een kwartier was het Merle die snel inwierp op Ruby die snoeihard voorzette, waardoor Nele net zo hard kon afronden 0-1. Acht minuten later, een corner die afgeweerd werd en opgevangen en afgerond door Merle 0-2. De derde, op het half uur, ontstond door matig uitverdedigen, Nele wist te onderscheppen en Merle hoefde er slechts haar voet tegenaan te zetten 0-3. De laatste goal in de eerste helft was voor Demi, die een vrije trap binnen schoot na een goede schijnbeweging van Nele. Een geweldige teamprestatie. Na de rust was de scherpte er een beetje af. Met het gevolg dat de 1-4 viel, direct gevolgd door de mooiste aanval van de dag. Nele sprintte door op links en als een echte spits rondde Merle af 1-5. De wedstrijd was gespeeld. In de laatste minuten scoorde de thuisploeg nog tweemaal, maar dat is louter voor de statistieken. Over statistieken gesproken, we gaan na de beker in 2017 nu op voor de tweede. Ditmaal tegen een voor ons onbekende tegenstander SVO Twickel uit Delden. Zij wonnen immers de andere halve finale tegen DVS Ermelo met 3-1. Ook gezien hun overige uitslagen een pittige tegenstander, maar dat is juist mooi. Waar dit zal zijn is bij ons nog niet bekend, wel dat we gaan spelen in het eerste weekend van juni.