Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Leden van Verdienste

Tijdens de vrijwilligersavond zijn er vrijdag 24 november wel vijf Leden van Verdienste verkozen. Het is een goed gebruik deze avond de Vrijwilliger van het Jaar te eren met de officiële erkenning Lid van Verdienste. Het was een gezellige vrijwilligersavond met muzikale omlijsting van Feest DJ Mike (tevens zang).

De Leden van Verdienste zijn drie mannen die al jaren zeer actief zijn binnen de jeugd en trouw diverse functies vervullen. Daarnaast zijn het trouwe aanhangers van ons eerste elftal en vaak tot in de late uurtjes genietend van de ‘derde helft’. Het jeugdbestuur en het algemeen bestuur waren er unaniem over eens wie dit jaar de titel in ontvangst mochten nemen: Frank van Elst, Henri Thissen en Hans Liebers. De drie vrienden zijn al van kind af aan betrokken bij onze vereniging en zetten zich sinds vele jaren actief in binnen het jeugdbeleid. Mannen, gefeliciteerd!

Later op de avond verraste Jan Driessen met een speciaal woord van dank namens de club aan onze voorzitter Bert Janssen en zijn vrouw Marian. Bert is altijd degene die lovende woorden uitspreekt aan andere clubgenoten, deze avond werden hij en zijn vrouw in het zonnetje gezet. Als erkenning voor jarenlang onvolprezen voorzitterschap en vrijwilligerswerk binnen onze club kregen ook Bert en Marian de oorkonde ´Lid van Verdienste´. Marian is zelf als vrijwilliger al jaren actief binnen schoonmaakgroep Madaram, doet de administratie van de kleding borg en de administratie van de zittribune. Ook aan jullie van harte proficiat!

Wij danken iedereen die op welke manier dan ook een steentje bijdraagt aan ons cluppie en hopen nog vele jaren met veel plezier van ieders kwaliteiten als vrijwilliger gebruik te mogen maken; zonder onze vrijwilligers kunnen we niet voortbestaan! Hartelijk dank!