Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Kampioenschap lonkt voor De Treffers Zaterdag 1

Aanstaande zaterdag 20 mei kan en moet het gaan gebeuren! Ons eerste zaterdagteam kan bij winst op en bij Quick 1888 (Nijmegen) het felbegeerde kampioenschap binnenhalen en daarmee promoveren naar de 3e klasse. Dit zou uiteraard een kroon op het werk van trainer Wilbert Hendriks, de staf en spelers zijn. Ze zijn amper twee jaar geleden pas gestart met de oprichting van dit team. Al in het eerste seizoen lukte het bijna te promoveren, maar ging het in de finale van de nacompetitie alsnog mis. Nu bijna een jaar verder is de kans groot dat ze zelfs middels een kampioenschap rechtstreeks gaan promoveren en dat is een ongekende prestatie waar we als vereniging enorm trots op mogen en moeten zijn! Hierdoor kunnen we ‘eigen’ rood-zwarte jongens een mooi niveau bieden om op te spelen.

Maar het is nog niet zo ver. Er zal eerst een resultaat behaald moeten worden en De Treffers Zaterdag 1 kan alle steun daarbij heel goed gebruiken. We roepen alle leden (zeker ook jeugd), vrienden, familie en iedereen die onze club en het team een warm hart toedraagt, oproepen om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark de Dennen (Dennenstraat 25) te Nijmegen en begint om 14:30 uur. We hopen van harte dat jullie in grote getale naar Nijmegen komen en we het “samen met De Treffers” ook hier uit kunnen dragen. In dat geval kan het niet meer mis zou je zeggen…

Mochten de mannen inderdaad de titel pakken, dan zullen ze meer dan terecht gehuldigd worden op het gemeentehuis in Groesbeek. Ook hierbij zou het fantastisch zijn als we met velen de selectie toe kunnen juichen. De kampioensstoet zal rond 18:15 uur vanaf ons sportpark Zuid vertrekken, waarna de officiële huldiging om 19:00 uur plaats zal vinden op het bordes van ons gemeentehuis. Bij terugkomst op ons sportpark zal er vanaf 20u een groot feest losbarsten op Zuid samen met de kampioenen van Zaterdag 2. DJ Bryan zal de avond tot een onvergetelijke maken. Iedereen is bij deze uitgenodigd om dit feest mee te vieren.

Tot zaterdag!