Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Kaartverkoopinformatie De Treffers – RKC Waalwijk

Op woensdag 19 oktober (20.00 uur) speelt De Treffers in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi thuis tegen eredivisionist RKC Waalwijk.

Kaartverkoopinformatie
De voorverkoop voor deze wedstrijd begint op zaterdag 8 oktober, voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys. Kaarten zijn verkrijgbaar in de kantine van De Treffers van 16.30 t/m 18.00 uur.
Om zoveel mogelijk mensen daarna de mogelijkheid te geven om een entreekaart aan te schaffen, zijn de kaarten voor het bekerduel zowel online (via de website) als in de kantine verkrijgbaar vanaf maandag 11 oktober t/m dinsdag 18 oktober tijdens de openingsuren. Voorafgaande aan de wedstrijd op 19 oktober kunnen ook toegangskaarten gekocht worden aan de kassa.

De prijzen van de entreekaarten ziet u in het overzicht hieronder:

Staanplaats volwassenen          : €10,=
Staanplaats t/m 14 jaar en 65+  : € 6,=

Leden De Treffers
Leden van De Treffers krijgen korting op bovengenoemde prijzen op vertoon van een geldige ledenpas, max. één entreekaart per persoon. Een kaartje kost voor leden:

Staanplaats volwassenen         : € 5,=
Staanplaats t/m 14 jaar en 65+: € 4,= 

Wanneer er aanvullende informatie is over de kaartverkoop, zullen wij dit tijdig via onze website en social mediakanalen communiceren.