Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Juliana ’31 JO9-1 – Treffers JO9-1

Vandaag stond de 2e competitiewedstrijd in de 1e klasse van de najaarscompetitie van 2017 op het programma. In de vroege ochtendschemering mochten we verzamelen op de parkeerplaats van Sportpark Zuid, zodat we om 8.30 uur tegen Juliana JO9-1 konden aantreden.

Luuk mocht weer beginnen als keeper. De Treffersspelers waren nog niet geheel wakker en tegen een fysiek sterke tegenstander, dat Juliana is, heeft dat tegengoals tot gevolg. Juliana kwam voor met 2-0. Maar De Treffers begon te voetballen en te vechten. Goed overspel tussen alle spelers, geen enkele speler uitgezonderd, en goede individuele acties van onder meer Loek zorgde ervoor dat De Treffers weer terug in de wedstrijd kwam. Loek scoorde de 2-1 en de 2-2. Juliana voelde dat het moeilijk zou worden en zette nog één keer aan en ze kwamen weer voor, 3-2. Bram Z scoorde gelijk van de aftrap, op de Orion manier, de gelijkmaker en daarna was het gedaan met Juliana. De Treffers bleef rustig voetballen en overspelen en Mart scoorde de verdiende 3-4 wat tevens de eindstand was.

Bram, onze keeper de 2e helft, heeft niet veel moeilijke ballen gehad om warm te worden om de penalty’s tegen te houden. Ondanks deze, gelukkig maar, “slechte voorbereiding” hield hij diverse goed ingeschoten penalty’s toch tegen. De begeleiding van De Treffers was zeer tevreden met de inzet en het spel van deze spannende wedstrijd. Het team heeft karakter getoond en de wedstrijd verdiend gewonnen. Het was professioneel op het veld, net zoals in de kleedkamer.