Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Jorn van Hedel nieuwe defensieve versterking

Komend seizoen speelt Jorn van Hedel voor De Treffers. De 22-jarige verdediger komt over van FC Den Bosch. De afgelopen drie seizoenen speelde hij 60 competitiewedstrijden voor de Bosschenaren.


Jorn begon zijn voetbalcarrière bij BMC uit Berlicum en sloot op zijn 10e al aan in de jeugdopleiding van Den Bosch. Na deze te hebben doorlopen maakte Jorn de overstap naar de eerste selectie. Na twaalf jaar bij Den Bosch verdedigt Jorn volgend seizoen dus het rood-zwarte tenue van De Treffers. Jorn: “Ik kreeg na de eerste gesprekken met De Treffers al meteen een goed gevoel. Vanuit persoonlijke interesse volgde ik de Tweede Divisie al en De Treffers leek me altijd al een grote, mooie amateurclub. Dit gevoel is alleen maar beter geworden en ik kijk er naar uit om me te laten zien in het nieuwe seizoen!”


Jorn kan zowel als rechtsback en als linksback uit de voeten en is daardoor dus multifunctioneel. “In de jeugd heb ik voornamelijk als linksback gespeeld, maar de laatste jaren als rechtsback. Van origine ben ik rechtsbenig, maar ik ben hierdoor tweebenig geworden”, aldus onze nieuwste aanwinst. Jorn: “Naast mijn tweebenigheid is mijn snelheid een kracht van mij en ben ik een felle verdediger die nooit opgeeft. Hiermee hoop ik komend seizoen van waarde te worden voor De Treffers.” Jorn heeft drie jaar ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie en als het aan hem ligt blijft het daar niet bij. Jorn: “Ik ben nog jong en mijn ambitie is om zo hoog mogelijk te spelen. Uiteindelijk zou ik graag terug willen naar het profvoetbal, maar het komende seizoen focus ik me volledig op De Treffers. Van de huidige selectie ken ik Jordy Thomassen, Gijs Schalks en Torino Hunte. Ik hoop dat we het
succesvolle afgelopen seizoen minimaal kunnen evenaren en ik zal hier mijn uiterste best voor doen!”

Welkom bij onze club Jorn en veel plezier en succes volgend seizoen!