Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Azzedine Dkidak blijft bij De Treffers

De Treffers en Azzedine Dkidak zijn een contractverlenging voor één seizoen overeen gekomen. De behendige voetballer sloot in december 2022 aan nadat hij eerder uitkwam voor Jong Vitesse, FC Den Bosch en de Italiaanse clubs Como en Potenza. Azzedine speelde vorig seizoen 17 officiële wedstrijden en scoorde in deze wedstrijden drie keer en gaf drie keer een assist. De 23-jarige linkspoot kan zowel op de flanken en op het middenveld uit de voeten en zijn multifunctionaliteit komt dus goed van pas in onze selectie. Technisch manager Paul Langeveld: “Azzedine kwam medio december onze selectie versterken. Hij heeft zich even aan moeten passen aan de club en het voetbal, maar heeft daarna laten zien dat hij van grote waarde kan zijn. Een topfitte Azzedine is zeker een meerwaarde voor ons!”

Azzedine is de achttiende speler die gecontracteerd is door De Treffers voor het komende seizoen. De technische commissie is druk om de selectie gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Houd onze kanalen dus in de gaten. 

Selectie 2023/2024:

Verlengingen: Niels Kornelis, Ricardo Ippel, Tjeu Langeveld, Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Gino van den Berg, Daan van Hees, Willem den Dekker, Rick Wouters, Coen Maertzdorf, Gavin Vlijter, Torino Hunte, Azzedine Dkidak

Nieuw: Tim Waterink (Hercules), Ruben van Strien, Djordy de Lorme, Justin Woudstra, Yassin Hamdi (allen O21)