Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Jordy Thomassen en Bryan Sirvania twee seizoenen langer op Zuid

De Treffers heeft de contracten van Jordy Thomassen en Bryan Sirvania met twee seizoenen verlengd. Daarmee is een eerste slag geslagen om het huidige succesvolle team bij elkaar te houden.

Jordy Thomassen kwam vorig seizoen over van Helmond Sport en tekende toen een contract voor twee seizoenen. Jordy is blij om nog zeker tweeënhalf seizoen het rood-zwarte shirt van De Treffers te dragen. Jordy: “Ik voel me erg thuis bij De Treffers. Bovendien voel ik veel waardering van de technische commissie. Het was dus een simpele optelsom om mijn contract te verlengen. “

In twaalf officiële wedstrijden scoorde de 29-jarige spits dit seizoen al tien keer en vier keer leverde Jordy een assist af. Dankzij deze imponerende cijfers is Jordy de onbetwiste aanvalsleider dit seizoen. Jordy: “Vorig seizoen misten we een echte nummer 10 en daarom speelde ik daar. Het is lekker dat ik nu weer in de spits sta en belangrijk kan zijn.” 

Jordy is vastberaden om op de ingeslagen weg verder te gaan en het succesvolle seizoen een vervolg te geven. Jordy: “Vorig seizoen kregen we een terugval na een goede start, maar dat gaat niet nog een keer gebeuren. We hebben een bredere selectie en een fantastische technische staf. Als doelstelling heb ik de top 5 en zelf mik ik op minimaal vijftien goals in de competitie!”

Bryan Sirvania maakte in februari 2017 zijn debuut en is inmiddels al bezig aan zijn zesde volledige seizoen. Vorig seizoen werd de 23-jarige verdediger nog ADCO Speler van het Jaar en Bryan is niet meer weg te denken uit de basiself.

Bryan: “Mijn gevoel is nog steeds heel goed bij De Treffers en ik heb geen enkele reden om te vertrekken op sportpark Zuid. Ik verwacht dat dat nog wel even zo zal blijven en daarom heb ik meteen voor twee seizoenen bijgetekend.”

In totaal speelde Bryan al 140 wedstrijden voor De Treffers. Met de aankomende seizoenen en de jonge leeftijd van Bryan in het achterhoofd, is het goed denkbaar dat Bryan een van de langstdienende speler van De Treffers gaat worden. Bryan: “Zelf ben ik niet echt bezig met hoeveel wedstrijden ik heb gespeeld. Ik focus me altijd gewoon op de volgende wedstrijd en wil presteren. Dat ik nu heb verlengd betekent namelijk ook niet dat ik het rustig aan ga doen. Ik wil belangrijk zijn en blijven voor De Treffers.”

Tot slot ziet Bryan de rest van het seizoen ook met vertrouwen tegemoet. Bryan: “We kunnen bovenin blijven meedraaien. We hebben een goede selectie en wie weet wat er dan uiteindelijk inzit.” 

We wensen Jordy en Bryan nog veel succes en plezier toe bij onze club!

In totaal liggen nu vijf spelers tot minimaal 2024 vast. Dat zijn Niels Kornelis (2024), Ricardo Ippel (2024), Tjeu Langeveld (2024), Bryan Sirvania (2025) en Jordy Thomassen (2025)