Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

INNING CONTRIBUTIE

Maak uiterlijk voor 15 oktober uw betaalkeuze voor de contributie 2018-2019!

Beste lid,

Graag willen wij uw aandacht vragen voor de inning van de contributie van dit seizoen. Ook dit seizoen worden de contributies geïnd door ClubCollect. ClubCollect helpt ons bij het innen van de contributie. Er zijn echter leden die tot op heden nog geen betaalkeuze hebben gemaakt voor de inning van contributie van dit seizoen.

Wij verzoeken u vriendelijk om z.s.m. een keuze te maken van betaling voor de contributie 2018-2019. U kunt de betaalkeuze doorgeven door via het verstuurde bericht van ClubCollect in te loggen in uw persoonlijke omgeving. Dit is dus geen SPAM, maar een correct bericht. Klik het dus niet weg, maar maak direct de juiste betaalkeuze! Dan heeft u – en wij ook – er verder geen omkijken naar. Net zo makkelijk.

U heeft uiterlijk TOT 15 OKTOBER om de betaalkeuze te maken. Wanneer u voor deze datum geen betaalkeuze maakt zullen wij het bedrag automatisch in twee termijnen afschrijven. Hou hierbij rekening mee dat een evt. stornering administratiekosten met zich meebrengt van €3,50.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: ledenadministratie@detreffers.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur De Treffers