Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles – De Treffers

In de 2e ronde van het TOTO KNVB bekertoernooi neemt De Treffers de volgende horde als het uit aantreedt tegen eredivisionist Go Ahead Eagles. Deze bekerwedstrijd is op donderdag 21 december, aanvang 20.00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in stadion De Adelaarshorst en ligt midden in een woonwijk aan de Vetkampstraat. Het uitvak van Go Ahead Eagles, vak 18, bevindt zich op de Leo Halle Tribune en biedt plaats aan 400 toeschouwers.

Treffersleden en -sponsoren en Trefferssupporters kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een auto-/busregeling. Er zijn maximaal 400 kaarten beschikbaar waarbij een maximum geldt van 15 personenauto’s en 7 bussen.

VOORRANGSREGELING KAARTVERKOOP

Voor deze wedstrijd geldt een voorrangsregeling. Leden en sponsoren van De Treffers krijgen met voorrang kans om een kaart voor het bekeraffiche te bemachtigen op donderdag 7 december. Na deze voorverkoop gaan alle eventuele overgebleven kaarten in de vrije verkoop. Tickets bieden plaats in het uitvak. Er zijn geen aparte tribunekaarten beschikbaar.

VOORVERKOOP VOOR LEDEN EN VRIJE VERKOOP

Alle verkoopmomenten vinden plaats op Sportpark Zuid.

Voorverkoop

Voorverkoop voor leden en sponsoren in de kantine op sportpark Zuid: donderdag 7 december van 19.00-21.00 uur.

Vrije verkoop

Vrij voorverkoop aan de kassa: zaterdag 9 december van 16.30-19.00 uur. Dit betreft de vrije verkoop bij eventuele overbleven kaarten. Dit is voorafgaande en tijdens de eerste helft van de laatste thuiswedstrijd in 2023 tegen Kozakken Boys.

Er is geen mogelijkheid om jouw tickets voor deze wedstrijd digitaal te kopen.

Toon een geldig legitimatiebewijs

Leden en sponsoren van De Treffers halen op vertoon van een geldige leden- of sponsorpas én geldig legitimatiebewijs één ticket per persoon voor deze wedstrijd.

Ook in de vrije verkoop is het verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen en koop je één ticket per persoon.

Kaarten zijn op naam en niet overdraagbaar of inwisselbaar. De belangstelling voor deze bekerwedstrijd is groot dus wees er op tijd bij.

De KNVB-standaardvoorwaarden stellen verplicht dat elke supporter zich moet kunnen legitimeren ongeacht de leeftijd. Iedereen van twaalf jaar en ouder dient zich bij het betreden van het stadion te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID- kaart). Kinderen onder de twaalf jaar moeten door een volwassene worden begeleid.

Wij willen je er op attenderen dat zonder geldig legitimatiebewijs, de toegang tot het stadion kan worden geweigerd!

Uitkaartregistratie

Kaarten voor de bekerwedstrijd zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Om mee te kunnen reizen naar de bekerwedstrijd dien je tevens in het bezit te zijn van een volledig ingevulde uitkaartregistratie. Maak je gebruik van de autoregeling dan dien je ook een uitkaartregistratie in te vullen. Deze dien je te overhandigen voordat je de bus instapt of met de auto vertrekt vanaf Sportpark Zuid. Deze uitkaartregistratie ontvang je bij aankoop van je ticket.

BUSCOMBI-REGELING

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling.

Capaciteit: Er is een maximum van 7 bussen vastgesteld.

Kosten: Buscombi-kaarten kosten € 22,00 per stuk (toegangskaart uitvak inclusief busreis).

De prijsopbouw is als volgt:

· Ticketprijs: € 5,00

· Busvervoer: € 17,00

Deze combikaart geeft recht op vervoer per personenbus en een toegangskaart. De prijs van het kaartje is niet al te duur dus dat is wel prettig. Je komt binnen in een afgesloten sluis. Vanuit hier kun je direct het uitvak binnen.

Vertreklocatie: De bussen zullen vertrekken vanaf de Sportpark Zuid. Onderweg wordt er onder voorbehoud een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd: Je dient uiterlijk 16.15 uur aanwezig te zijn op Sportpark Zuid. Check op de dag van vertrek nog even onze website, omdat de vertrektijd altijd kan wijzigen.

De vertrektijd is tussen 17:00 en 17:30 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

De bussen vertrekken in twee clusters. Tussen ieder cluster dient ten minste 30 minuten verschil te zitten.

· Aankomsttijd 1e: 18:45u (1 uur en 15 minuten voor aanvang)

· Aankomsttijd 2e: 19:15u (45 minuten voor aanvang)

AUTOREGELING

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de autoregeling.

Capaciteit: Voor supporters die met de autoregeling willen afreizen, is er plaats voor maximaal 15 auto’s. Er moeten minstens drie personen per auto afreizen naar Deventer. Op is echt op, zorg dus dat je op tijd bent.

Kosten: Entreekaarten kosten € 5,00 per stuk (toegangskaart uitvak).

Parkeerkaart uitwedstrijd / bekerwedstrijd is gratis. Er worden genummerde parkeerkaarten uitgegeven. Deze parkeerkaarten zijn het toegangsbewijs tot het parkeerterrein voor deelnemers aan de autoregeling. De auto’s worden geparkeerd in de bussluis van het bezoekersvak. Vanuit hier kun je direct het uitvak binnen.

Let op: De auto’s met supporters dienen pas na de laatste bus te arriveren i.v.m. de uitstroom na de wedstrijd en beperkte parkeerruimte in de bussluis. Dit is na 19.30 uur! Eerder is niet toegestaan.

GEDRAGSREGELS

Om alles goed te laten verlopen en iedereen een veilige reis en wedstrijd te laten ervaren, dienen er enkele gedragsregels te worden nageleefd, die onderstaand zijn omschreven.

Busregels

Om de buscombi in goede banen te leiden zijn de volgende busregels van kracht:

· Alcohol uitsluitend voor personen boven de 18 jaar.

· Supporters onder invloed van alcohol, hard- of softdrugs of in bezit hebben van alcohol en/of hard- of softdrugs dan wel verkeert onder invloed van of in bezit is van enige andere het gedrag mogelijk beïnvloedbare stof worden geweerd en mogen niet mee. Dit ter beoordeling van de steward- en veiligheidsorganisatie van De Treffers.

· Supporters zitten op de heen- en terugreis in dezelfde bus.

· In de bus mag niet worden gerookt (ook geen elektronische sigaret).

· Supporters dienen de bus netjes achter te laten en afval te deponeren in de daarvoor bestemde afvalzakken.

· Bij overlastgevend gedrag zal de entreekaart worden ingenomen.

· Wanneer een supporter verantwoordelijk is voor schade aan de bus, zal dit door De Treffers worden doorbelast.

Overige informatie

· Supporters onder invloed van alcohol, hard- of softdrugs of in bezit hebben van alcohol en/of hard- of softdrugs dan wel verkeert onder invloed van of in bezit is van enige andere het gedrag mogelijk beïnvloedbare stof worden geweerd en/of worden verwijderd uit het stadion. Dit ter beoordeling van de steward- en veiligheidsorganisatie van Go Ahead Eagles en De Treffers.

· Net zoals in alle andere stadions in Nederland, is De Adelaarshorst rookvrij. Roken op de tribunes is dus niet toegestaan.

· Het is supporters/toeschouwers verboden zich in het stadion schuldig te maken aan racisme en/of discriminatie door onder meer spreekkoren.

· Het gooien in het stadion met enig materiaal, vast of vloeibaar, is verboden.

· Fouillering vindt 1 op 1 plaats bij de ingang van het bezoekersvak. Bij weigering van fouillering kan de toeschouwer worden verwijderd vanuit het stadion.

Sfeerartikelen

· Vlaggen met een stok, max. 1 meter zijn toegestaan.

· Zwaaivlaggen zijn toegestaan bij opkomst spelers, deze dienen na begin wedstrijd in de

bussen te worden opgeslagen.

· Trommels: maximaal 1 toegestaan.

· Niet toegestaan: megafoons en megadoeken.

· Het meevoeren, voorhanden hebben en gebruiken van elke vorm van vuurwerk, incl. werplinten en confetti-shooters, is verboden.