Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

In memoriam Henk Driessen

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat Treffersman in hart en nieren Henk Driessen afgelopen dinsdag op 88-jarige leeftijd is overleden. Hij werd in 2021 gehuldigd als 70-jarig lid van De Treffers. Henk was jarenlang als vrijwilliger betrokken bij De Treffers. Ook was hij van 1957 tot 1960 vier jaar bestuurslid.

Henk wordt herinnerd als een rasechte en verantwoordelijke bestuurder en directeur bij de regio oost van de KNVB. Toen hij daar werkte heeft Henk nooit vergeten dat De Treffers zijn cluppie was. Zo organiseerde hij dat de A1 van De Treffers destijds mocht voetballen als vervanger van een Nederlands jeugdteam. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de organisatie van de legendarische wedstrijd van De Treffers tegen het Nederlands Elftal in 1988.

Henk was ook grensrechter bij het 1ste elftal, lid van de beheerscommissie, lid van de sponsorcommissie en lid van diverse feest- en receptiecommissies. Nog tot recent was hij de koffieman van de Madaram-groep en de taartenman bij de maandaggroep.  Henk werd altijd vergezeld door zijn recent overleden vrouw Truus. Nog maar kort geleden werd Henk plotseling ziek.                                        

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte in de komende tijd