Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Hartelijk bedankje voor sponsoren

Het is morgen (10 april 2021) alweer een half jaar geleden dat onze eerste selectie zijn voorlopig laatste competitiewedstrijd speelde. Onze sponsoren lopen dus al lange tijd exposure mis maar blijven onze club grotendeels trouw, waarvoor de dank gigantisch groot is. Eerder werd onze Hoofdsponsor Flexteam Nederland al bedankt voor de steun in de huidige lastige tijd. De sponsorcommissie leek het gepast om ook onze andere shirtsponsors even extra in het zonnetje te zetten.
Wouters Schoonmaakorganisatie Groesbeek, Niveau Deuren, Deuren Montage Groesbeek en Drips Media blijven allemaal verbonden aan onze club als sponsor. Recent bezochten selectiespelers Boy van de Beek en Pim Balkestein deze shirtsponsors en werd er een taart overhandigd om de sponsoren hartelijk te bedanken. Er werden allereerst twee taarten afgegeven bij Niveau Deuren en Deuren Montage Groesbeek. Eerstgenoemde is al meer dan 20 jaar een onafhankelijke leverancier van deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Hiermee is Niveau Deuren de ideale partner voor zowel levering, inmeten, afhangen en monteren van deuren en kozijnen. Ze werken veel samen met Deuren Montage Groesbeek die gespecialiseerd zijn in het monteren van deuren.

Wouters Schoonmaakorganisatie kreeg ook bezoek. Sinds 1992 is Schoonmaakorganisatie Wouters een specialist in schoonmaakwerk voor particulieren en bedrijven. Deze trouwe sponsor begon ooit met glasbewassing, maar is inmiddels een gespecialiseerd bedrijf voor vele soorten schoonmaakservices en zelfs de ideale partner voor vloeronderhoud!

Helaas was Drips Media verhinderd en konden zij niet verrast worden met een hartelijk bedankje. Dit jonge bedrijf is de ideale partner voor de ontwikkeling van huisstijlen, drukwerk, video en nog veel meer! Vanaf deze plek bedanken we namens de hele club ook Drips Media voor het trouwe sponsorschap.
Onze sponsor Bakkerij Coopmans stelde de taarten beschikbaar waarvoor ook hartelijk dank!