Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Doelman Jordy Rondeel naar De Treffers

De Treffers heeft het keepersbestand voor het seizoen 2021/2022 op orde gebracht door de komst van Jordy Rondeel. Jordy komt over van TOP Oss en speelde eerder vijf seizoenen bij De Graafschap en één seizoen bij Go Ahead Eagles. De 26-jarige sluitpost begon zijn voetballoopbaan in zijn geboorteplaats bij Keijenburgse Boys en speelde verder in de jeugd bij FC Zutphen, PAX en in het eerste van Silvolde.

Jordy is blij met zijn keuze voor De Treffers: “Toen De Treffers zich meldde kreeg ik meteen een positief gevoel en dat werd alleen maar sterker na ons eerste gesprek. Ik kende De Treffers al omdat het een grote club in het amateurvoetbal is en hoewel ik ook door kon bij TOP Oss, was het voor mij duidelijk dat ik mijn carrière wilde vervolgen bij De Treffers.” Een belangrijke reden voor de keuze van Jordy is zijn baan bij De Graafschap. Hoewel Jordy afgelopen seizoen als speler onder contract stond bij TOP Oss, was Jordy ook Hoofd Jeugdscouting en keeperstrainer van de JO-9 tot en met de JO-16 bij de Superboeren. Deze werkzaamheden blijft Jordy uitvoeren en mede daarom heeft Jordy voor een andere invulling gekozen en besloten voorlopig te stoppen met profvoetbal. Jordy: “Vanuit mijn HBO-opleiding Sportmanagement heb ik deze baan bij De Graafschap gekregen. Deze baan biedt mij veel kansen en wil ik niet opgeven. Op dit moment is spelen bij De Treffers en werken bij De Graafschap voor mij dus de ideale combinatie.” Jordy kijkt uit naar een druk seizoen en heeft er veel zin in: “Mijn baan is weliswaar druk in combinatie met zelf voetballen op een hoog niveau, maar ik voel me een bevoorrecht mens dat ik de hele week bezig kan zijn met mijn grootste passie: voetbal.”

Uit de woorden van Jordy komt duidelijk naar voren dat hij een echte voetballiefhebber is, maar hij is ook een absolute winnaar. Jordy: “Ik kom natuurlijk met het doel om eerste keeper te worden van deze mooie club. Mijn ervaring in het profvoetbal neem ik mee en ik kijk er naar uit om zoveel mogelijk minuten te maken op het mooie natuurgrasveld.” De winnaarsmentaliteit van de Achterhoeker komt ook naar voren in zijn stijl als keeper. Jordy: “Mijn sterke punten zijn mijn reflexen en 1 op 1 duels. De primaire taak van een keeper is ballen tegenhouden en ik doe er echt alles aan om de ‘heilige’ 0 te houden. Daarnaast zie ik mezelf als een leider binnen en buiten het veld omdat ik zelf positief in het leven sta en daardoor een motivator kan zijn voor anderen.”

Tot slot staat Jordy te popelen om te beginnen bij De Treffers: “Doordat het competitievoetbal in de Keuken Kampioen Divisie niet is stilgelegd ben ik topfit en kan ik ook topfit aan het seizoen bij De Treffers beginnen. Ik heb al even contact gehad met Elvio van Overbeek en daarnaast ken ik Teije ten Den. Ik kijk er naar uit om onder andere met hen samen te spelen en ik heb heel veel zin in het aankomende seizoen bij De Treffers!”

Wij wensen Jordy alvast veel succes en plezier bij De Treffers!