Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Goed resultaat De Treffers Zaterdag 1 op Berg & Dal Cup

Afgelopen zaterdag 14 augustus speelde ons heropgerichte Zaterdag 1 elftal zijn eerste wedstrijden. In de strijd om de Berg & Dal Cup speelde de ploeg van trainer Wilbert Hendriks in de poulefase tegen Groesbeekse Boys, SC Millingen en VVLK.

Poulewinnaar

De eerste wedstrijd eindigde in een gelijkspel tegen, de in een klasse hoger acterende, Groesbeekse Boys: 0-0. Hierna werd er met 1-0 gewonnen van SC Millingen doordat een verdediger een voorzet van Rick Janssen in eigen goal werkte. De Treffers won ook de laatste wedstrijd. Sil Eikholt benutte een strafschop waardoor De Treffers bovenaan eindigde in de poule.

Knappe tweede plaats

In de finale van de Berg & Dal Cup trad De Treffers aan tegen de winnaar van de andere poule, Rood-Wit. Met al drie wedstrijden van 40 minuten in de benen, konden de rood-zwarten het niet bolwerken tegen de 3e klasser. Enigszins geflatterd verloor De Treffers met 3-0. Desondanks kan De Treffers Zaterdag 1 terug kijken op een goed toernooi met een knappe tweede plaats. Groesbeekse Boys bedankt voor de organisatie en succes in de competitie voor alle deelnemende teams.

Verdere oefenprogramma

De Treffers Zaterdag 1 speelt de komende periode nog meer oefenwedstrijden. Bekijk hier het schema en kom gerust eens een kijkje nemen!