Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Geweldige start WK op Zuid

Gisteren zag een volle kantine, gevuld met zowel jeugdspelers en volwassenen, het Nederlands Elftal winnen van Senegal. Het Huis van Oranje zag er top uit met maar liefst zes schermen waarop de wedstrijd te volgen was.

Voorafgaand aan de wedstrijd kregen bijna 150 spelers en speelsters een techniektraining. Er werd fanatiek getraind en na afloop stond er in de kantine een drankje en versnapering klaar.

We willen iedereen, spelers en technische taf, vrijwilligers en de medewerkers van de kantine, enorm bedanken. Het was een geweldige start van het WK op Zuid.

Aanstaande vrijdag is de kantine vanaf 15.30 uur geopend. Iedereen is  van harte welkom om naar de wedstrijd tegen Ecuador te komen kijken.  De wedstrijd begint om 17.00 uur.  Aansluitend is er een feestavond met DJ Bryan. Net zoals tijdens de eerste wedstrijd zijn er gratis bitterballen na elk doelpunt van het Nederlands Elftal, aangeboden door restaurant De Wolfsberg. Een mooie gelegenheid om samen met je elftal of vriendengroep te komen kijken. Samen met De Treffers voor Oranje!