Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers Zaterdag 1 verovert periodetitel

De Treffers Zaterdag 1 is erin geslaagd om de eerste periodetitel te veroveren in de 4e klasse A. Een 3-0 achterstand werd in een spectaculaire wedstrijd omgebogen tot een 3-3 gelijkspel tegen BVC’12.

De ploeg van Wilbert Hendriks kwam op een 0-1 achterstand na ongeveer 10 minuten. De rood-zwarten misten daarna flink wat kansen op gelijkmaker. In de 30e minuut kreeg De Treffers een indirecte vrije trap waarbij een miscommunicatie ontstond. Uit de counter die volgde kreeg BVC een penalty. De gasten verzilverden dit buitenkansje en kwamen op een 0-2 voorsprong. In de 35e minuut kreeg Cendrino Misidjan een rode kaart voor commentaar op de leiding. Vervolgens viel in de 38e minuut ook nog de 0-3 uit corner, waardoor de opgave nog wat groter werd.

In de rust werden er wat omzettingen gedaan en dat had effect. BVC had veel moeite met het tiental van De Treffers en kwam niet onder de druk uit. Nadat er drie grote kansen werden gemist in de eerste 10 minuten na rust, viel in de 55e minuut toch de 1-3. Na een goed uitgespeelde aanval was Martijn Thijssen het eindstation. In de 60e minuut werd het zelfs al 2-3. Dit keer rondde Daan Wijnhoven een mooie aanval af. In de 65e minuut was de comeback compleet. Door een kopbal van Maher Bouchantouf uit een vrije trap werd het 3-3. Vanaf dat moment waren er weinig grote kansen meer en pakte De Treffers Zaterdag 1 de periodetitel!