Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

GESLAAGDE GEZAMENLIJKE SPONSORACTIVITEIT DE TREFFERS & GROESBEEKSE BOYS

Afgelopen 30 januari gingen Business Club Zuid van De Treffers en sponsoren van voetbalclub R.K.S.V. Groesbeekse Boys samen met beide maandagmiddaggroepen op pad.

In de lange geschiedenis van beide clubs, De Treffers 100 jaar en de Boys 90 jaar, was dat de eerste keer. En het werd meteen een succes! Maar liefst meer dan 120 gasten werden in de Businessclub van De Treffers welkom geheten. Een gastvrij welkom met koffie, thee, soep en lekkere broodjes (dank aan de medewerkers van de kantine). Liever iets anders drinken? Ook dat kon. Vervolgens met twee luxe touringbussen op pad. Waarnaartoe? Dat was een verrassing.

Twee sponsoren kregen de gelegenheid om hun bedrijf te presenteren. Directeur Paul Boers van Toonen Reizen vertelde in Malden vol verve over de geschiedenis en huidige stand zaken van zijn familiebedrijf en Robert Janssen, (ook directeur van Staalbouw Mook) sprak, mede namens Martijn Fischer en Piet van Haaren vol passie over de visie, beleid, strategie en doelstellingen van Metaalbewerkingsbedrijf WeldOn BV welke sinds 2019 gevestigd is op Bijsterhuizen in Nijmegen. “Waar staan we voor en waar gaan we voor.” In zijn presentatie trok Robert parallellen naar de beide clubs en sponsorschap. “Waar goed samengewerkt wordt, ontstaat iets moois!”

De avond werd afgesloten bij WeldOn alwaar de vier eigenaren van de beide bedrijven in de bloemen werden gezet en gasten verrast met een lot. Studio Knipping uit Nijmegen won de fotoschoot die Fotografie Sandra Eeren ter beschikking had gesteld.

“Waar goed samengewerkt wordt ontstaat iets moois!” Daar was iedereen het over eens. Nu al werd afgesproken: “volgend jaar weer!”

Kent u ook iemand die interesse heeft om lid te worden van Business Club Zuid en zo geen enkele interessante activiteit mist? Laat diegene dan contact opnemen met commercie@detreffers.nl en de verscheidene mogelijkheden zullen worden toegelicht!