Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

FRENK KEUKENS IS COMING HOME

Na een jaar Top Oss keert Frenk Keukens terug bij zijn De Treffers. De 22-jarige rechtsback zal voor een jaar gehuurd worden van Top Oss waar hij voor het seizoen 2017-2018 een contract voor twee jaar ondertekende.

In Oss werd de gedroomde doorbraak nog niet gerealiseerd. In totaal kwam Frenk tot één competitiewedstrijd en één bekerwedstrijd.

Bij de rood-zwarten debuteerde Frenk op 23 maart 2014 in de met 0-5 gewonnen derby tegen SV Juliana’31. Vanaf dat moment was de vanuit de jeugd overgekomen Frenk basisspeler en kwam hij tot 90 duels in iets meer dan drie seizoenen op Zuid. Hierin vond Frenk drie keer het net en gaf hij vier assists. De rushes aan de rechterzijde staan menig De Treffers supporter nog helder voor de geest.

Frenk Keukens is blij met zijn terugkeer naar Groesbeek: ‘Ik heb veel geleerd in het jaar en ben een completere voetballer geworden. Je staat iedere dag op het trainingsveld dus daar leer je van. Voor mezelf voelde ik dat het tijd was om weer naar huis te gaan. Ik ben ontzettend blij om weer speler van De Treffers te zijn!’

De Treffers wenst Frenk veel plezier en succes toe op Zuid!

Link naar het introductiefilmpje: https://www.facebook.com/detreffersgroesbeek/videos/271520296785051/