Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Flexteam Nederland nieuwe hoofdsponsor van De Treffers

Met ingang van dit seizoen is Flexteam Nederland de nieuwe hoofdsponsor van De Treffers. Vanavond spelen de mannen van het eerste elftal voor de eerste keer in het nieuwe shirt waarop trots het embleem van Flexteam Nederland prijkt.

Flexteam Nederland is gevestigd in Groesbeek. Het is een van de grotere uitzendorganisaties in Nederland die met name Europese werknemers uitzendt naar Nederlandse opdrachtgevers.

Bob Rutten, de eigenaar van Flexteam Nederland vertelt: “Ik ben 17 jaar geleden met uitzenden begonnen. Toen was de krapte op de arbeidsmarkt al voelbaar en kreeg ik het idee om Poolse werknemers uit te zenden naar Nederlandse opdrachtgevers. Ik stond hiermee aan de wieg van een nieuwe stroming binnen de uitzendwereld. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende en meest professionele bedrijven binnen de branche. In 2019 heb ik een aantal wedstrijden van de Treffers bezocht en toen ik hoorde dat De Treffers op zoek was naar een nieuwe hoofdsponsor, heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld. Dat moest Flexteam Nederland worden. Niet alleen omdat De Treffers een ambitieuze club is die heel goed past bij hoe wij als bedrijf ons in de markt presenteren, maar ook omdat de familie aan mijn moederskant allemaal Treffers-mensen in hart en nieren zijn”.

Bob ziet met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet. “Er staat een goed elftal, een uitstekende trainer en de neuzen staan dezelfde kant op. Ik wens iedereen een heel mooi voetbalseizoen toe maar bovenal zou ik willen zeggen; blijf gezond”.

Theo Jochoms, de voorzitter van De Treffers, verwelkomt de nieuwe hoofdsponsor. “Wij zijn heel erg blij met de komst van Flexteam Nederland en we zien uit naar een goede samenwerking”.