Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Dragen van mondkapjes binnen verplicht

Het gebruik van mondkapjes is, vanaf 1 december 2020, voor veel openbare binnenruimten door de Nederlandse regering verplicht gesteld. Daarbij aansluitend stelt De Treffers het voor iedereen, die 13 jaar of ouder is, verplicht om bij beweging in de vrije ruimtes van het clubgebouw een mondkapje te dragen. Voorlopig geldt dit alleen voor de benedenverdieping van het clubgebouw: in en rondom de kleedkamers en de medische ruimten, in de materialenruimte en het kantoor van de terreinmeester.
De andere ruimtes van het clubgebouw blijven de komende tijd nog gesloten. Als deze ruimten in de toekomst weer open mogen, volgen hiervoor mogelijk aanvullende verplichtingen. Houd daarvoor de berichtgeving op de website in de gaten. De bekende regels voor het houden van voldoende afstand blijven ongewijzigd.

Een paar afspraken als voorbeeld:

  • Ben je buiten aan het sporten? Dan hoeft je geen mondkapje te dragen.
  • Heb je buiten gesport en ga je naar binnen? Dan draag je in de gangen, medische ruimten en kleedkamers van de benedenverdieping, een mondkapje! Ga je douchen, dan mag het mondkapje even af.
  • Ben je in direct contact met de sportfysio / sportbegeleiding waar het houden van voldoende afstand lastig is: beide dragen een mondkapje. Doe je voor herstel intensieve fitnessoefeningen dan is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Stop je de oefeningen of verlaat je de fitnessruimte, dan is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Twijfel je of het verplicht is om een mondkapje te dragen? Draag het voor de zekerheid!