Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De vrijwilliger: het goud van de vereniging

De Treffers kan niet zonder de vele vrijwilligers die zich inzetten voor onze club. De komende tijd lichten we enkele van de vele vrijwilligers uit. In de eerste aflevering van deze rubriek, de 21-jarige Max Thissen!

Max is een rasechte Treffersman. Hij loopt al vanaf zolang dat hij zich kan herinneren rond op Sportpark Zuid.  Zijn vader Henri Thissen is evenals veel te vinden bij de club. Je kunt dus wel zeggen dat hij het Treffersgevoel met de paplepel ingegoten heeft gekregen.

Natuurlijk startte Max als 5-jarige eerst als voetballer in het rood-zwart, maar tegenwoordig is hij sinds enkele jaren trainer van verschillende jeugdelftallen. Samen met Stan Kamps heeft hij momenteel de J013-2 onder zijn hoede. Afgelopen najaar hebben zij vol enthousiasme hun mannen geloodst naar een kampioenstitel.  Dat is een benoemingswaardige prestatie!

Max heeft behoorlijk wat affiniteit met kinderen. Zo werkt hij als onderwijsassistent en is hij sinds 2022 toegetreden tot het bestuur van kindervakantiewerk Groesbeek.

Voor Max voelt De Treffers aan als een echt warm bad. Voornamelijk de gezelligheid en samenwerking tussen de andere vrijwilligers van de club spreekt hem enorm aan. “Bij De Treffers sta je er als jeugdtrainer nooit alleen voor, er staan altijd mensen klaar om te helpen bij eventuele problemen”.

Met plezier kijkt Max toe  naar de komende maanden bij De Treffers. Door het kampioenschap met zijn team gaan ze komend half jaar in een nog sterkere competitie voetballen, een heuse uitdaging dus. Ook kijkt Max natuurlijk weer uit naar die ouderwetse gezellige middagjes en avondjes in de kantine op Sportpark Zuid.

Meedenken vrijwilligersbeleid

Het is ook mogelijk om met ons mee te denken over het vrijwilligersbeleid van De Treffers. Wij horen graag uw ideeën, ervaringen en/of andere feedback over vrijwilligerswerk bij De Treffers.  De link naar de ideeënbus is te vinden via een knop op de homepagina van website of via deze link.

Max Thissen en Stan Kamps met de kampioensschaal