Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De vrijwilliger: het goud van de club

Onze mooie vereniging zou lang niet zo mooi zijn zonder al die vrijwilligers!  Zij zijn het cement binnen onze club rondom alle activiteiten die nodig zijn om te kunnen doen wat we graag willen zien en/of doen: voetballen!

Van een bal oppompen tot schoonmaak van de kleedkamers, van de wedstrijd fluiten tot het werven van sponsoren, van de lijnen trekken tot bestuurder zijn. Waar zouden we zijn zonder hen!?

Daarom zijn we (Wout Sanders, Jan van Hoof, Theo Eikholt en Theo Jochoms) bezig met het maken van vrijwilligersbeleid. Hoe halen we ze binnen? Hoe zorgen we dat ze hun taak goed (kunnen) uitvoeren? Hoe behouden we ze voor de club? Hoe begeleiden we ze goed? Hoe uiten we onze waardering naar hen?

De antwoorden op al deze vragen willen we samenvatten in dit beleid, en daarmee een basis leggen voor voldoende en goede vrijwilligers, ook in de toekomst! We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de afdeling Transferpunt Sport van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) in Nijmegen: enkele studenten zullen ons bij dit project ondersteunen. 

Mogelijk dat we U, als lid of vrijwilliger, vragen of benaderen om met ons mee te denken. Zo komt er bv. een digitale Ideeënbus, gaan we een enquête sturen naar onze vrijwilligers en gaan we enkele vrijwilligers interviewen. Heeft u nog goede suggesties of ideeën voor ons? Via de zojuist genoemde Ideeënbus kunt u ons bereiken.

Wij hebben er zin in !

Wout, Jan, Theo en Theo.