Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Coronamaatregelen met ingang vanaf 26 januari

Het kabinet heeft op dinsdag 25 januari een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. We zetten de belangrijkste maatregelen voor onze club op een rij.

Iedereen is – onder voorwaarden – weer welkom op sportpark Zuid. Competities kunnen weer herstart worden. Je hebt voor een bezoek aan het sportpark geen coronatoegangsbewijs nodig, 1,5 meter afstand houden is wel verplicht. Voor alle binnenruimten, kleedkamers, kantine of toiletten, heb je als je  18 jaar of ouder bent wel een coronatoegangsbewijs nodig.

De kantine valt onder dezelfde regelgeving als de horeca. Dit betekent dat een vaste zitplaats en 1,5 meter afstand bewaren verplicht zijn en als je niet zit, draag je een mondkapje. De cafetaria is open voor afhaal. Een coronatestbewijs is daar niet nodig.

Zowel de kantine als sportpark Zuid zijn tot uiterlijk 22.00 uur open.

Nog steeds gelden de algemene regels: houd je aan de basisregels zoals blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen.

We vragen jullie aandacht ook voor het volgende: Behandel elkaar met respect. 

Ga bijvoorbeeld niet in discussie met onze vrijwilligers die ons helpen de club veilig en toegankelijk te houden. We doen een beroep op de medewerking van iedereen.

De maatregelen gelden vooralsnog tot 6 maart.