De Treffers Zaterdag 1 wint weer

Afgelopen weekend speelde De Treffers Zaterdag 1 een thuiswedstrijd tegen Alverna. Vanaf het eerste fluitsignaal was de ploeg van Wilbert Hendriks bovenliggend en dit resulteerde in de 21ste minuut tot de verdiende voorsprong. Sil Eikholt verstuurde een pass op Rick Janssen en hij schoot diagonaal raak. Met dit kleine verschil op het scorebord werden in de rust de kleedkamers opgezocht.

Na een uur spelen zorgde Daan Wijnhoven voor de 2-0. Op aangeven van Mika Hubers kopte hij raak. Tegen het einde van de wedstrijd scoorde Alverna nog de aansluitingstreffer, waardoor het nog een klein beetje spannend werd. Uit een counter scoorden de rood-zwarten echter de bevrijdende 3-1. Patrick Heesakkers kon binnen tikken in een leeg goal, toen hij samen met Rick Janssen op de keeper afging en laatstgenoemde de bal breed legde.

Door de overwinning blijft De Treffers Zaterdag 1 in het spoor van koploper Juliana’31. Aanstaande zaterdag speelt het eerste zaterdagteam weer thuis. Om 15:15 uur start de wedstrijd tegen Woezik.