Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers verwelkomt nieuwe horeca-partners

Komend seizoen verzorgt een aantal, voor De Treffers, nieuwe horecabedrijven de catering in Business Club Zuid voorafgaand aan de wedstrijden. We zijn blij met deze nieuwe clubsponsors die, ondanks de moeilijke tijden, De Treffers willen ondersteunen. Vandaag heten we welkom: PURA Catering en LaVie Catering. Beide bedrijven zijn onderdeel van de AdcGroep uit Cuijk.

PURA Catering is veelzijdig. Het bedrijf bedient met haar bedrijfscatering dagelijks zo’n 200 bedrijven. Van de traditionele bedrijfsrestaurants tot een multifunctioneel restaurant met mogelijkheden voor ontspannen, ontmoeten, vergaderen en een feestje of bijeenkomst. Gezonde voeding, variatie en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerken van PURA. PURA biedt een breed assortiment aan basis en luxe producten. De bereiding van de gerechten vindt in de eigen keuken plaats. Dat maakt PURA anders dan andere cateraars. Hospitality staat bij de representatieve gastvrouwen /-heren hoog in het vaandel.

LaVie Catering noemt zichzelf partycateraar die zijn hand niet omdraait voor een groot evenement waar 10.000 bezoekers komen. Maar ook de catering bij kleine thuisvieringen wordt verzorgd. Je komt LaVie door heel Nederland tegen bij zakelijke events, bruiloften, feesten, recepties, diners, lunches, vergaderingen en andere evenementen. LaVie Catering bezorgt haar gasten, op momenten die belangrijk voor hen zijn, een ervaring die ze niet snel vergeten. En daar is niet alleen de keukenbrigade debet aan. Het fijn terugkijken op mooie ervaringen en mijlpalen wordt verstrekt doordat gastvrijheid bij het gehele team van LaVie voorop staat.

PURA Catering en LaVie Catering……… welkom bij de club!!!