Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers verwelkomt nieuwe BC-leden

De Treffers is verheugd en trots dat de club de afgelopen periode veel nieuwe aanmeldingen heeft gekregen voor Business Club Zuid. We stellen de nieuwe BC-leden de komende dagen aan jullie voor. Vandaag heten we de eerste twee bedrijven van harte welkom als nieuw BC lid van De Treffers.

AMP Group Velp is het eerste bedrijf dat we welkom heten. De afkorting AMP staat voor Advies, Management en Project-realisatie. Het bedrijf zorgt voor de aanleg, het beheren en onderhouden van technische installaties. Daarnaast voor het installeren en beheren van openbare verlichting en laadpalen voor elektrische auto’s.

De andere nieuwe sponsor is FAKRO Nederland.  FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit. Het in Groesbeek gevestigde FAKRO is meedenkend partner van architecten, woningcorporaties, aannemers en bouwbedrijven, montagebedrijven en ze heeft eigen dealers.

Ben jij benieuwd naar de talloze mogelijkheden om bekendheid te generen of je netwerk uit te breiden? Wordt dan sponsor en/of Business Club lid van De Treffers! Neem gerust eens contact op via commercie@detreffers.nl!