De Treffers O21 verslaat De Dijk

Na drie remises op rij speelde De Treffers O21 in de vierde speelronde tegen De Dijk O21. De Treffers begon prima aan deze wedstrijd maar een groot overwicht werd niet uitgedrukt in doelpunten. In de 35e minuut, na een grote fout in het centrum, scoorde de spits van De Dijk 0-1. Na rust ging De Treffers weer goed combineren en werd de druk steeds meer opgevoerd. Sam Wardenaar en Ian Puntman kwamen erin en met name Sam speelde geweldig op links. Joep Wijers verhuisde naar de spits en in de 65e minuut resulteerde dat in een verdiende 1-1 door een schot van Loek Huisman. Na weer goed spel op middenveld kon na een voorzet van links Max Rensink fraai raak koppen: 2-1. Na veel irritante overtredingen en tijdrekken kon Joep Wijers de 3-1 scoren waar de doelverdediger een rode kaart moest incasseren. Een prachtig resultaat, na vier wedstrijden nog ongeslagen en een prima 8e plek. Volgende week wacht SC Cambuur O21 in Leeuwarden.