Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DE TREFFERS MEIDEN ONDER 19 KAMPIOEN

Prachtig weer, een prachtig hoofdveld, volle tribune en een tegenstander die niet kwam om ons het kampioenschap te overhandigen. Kortom meer dan mooie ingrediënten voor een goede pot voetbal.

Door de spanning in de benen werd het ook een echte kampioenswedstrijd. Zeker in de eerste helft zagen we niet het voetbal wat we gewend zijn van de meiden. Helaas mistte Merle een penalty, maar de rust werd toch bereikt met een voorsprong, 1-0 door Nele.

In de tweede helft was van serieuze tegenstand helemaal geen sprake meer. Met elf meiden en een die even niet mee kon doen werd Eldenia haast overlopen. De ene na de andere kans werd echter om zeep geholpen. Tot Janne het op de heupen kreeg en de bal via de binnenkant van de paal achter de prima keepster wist te werken 2-0 en het vertrouwen was er weer. De 3-0 werd gescoord door Sam, de mooiste aanval van de dag werd afgerond door Ruby, net nadat de tegenstander met een goede counter de 3-1 op het scorebord had gezet. Het slotakkoord was vervolgens voor Sam die haar slalom netjes kon afronden.

Na het laatste fluitsignaal barstte dan ook het dik verdiende feest los. In de kantine werden de ouders positief verrast door de meiden voor hun support, dank daarvoor, Top gedaan.
Vervolgens vertrok de “optocht” richting de Comm voor een fantastisch feest.

Iedereen bedankt voor de medewerking en op naar het komende jaar. Misschien heb ji talent en ben je geboren na 1998 train dan a.s. dinsdag 5 juni om 19.45 uur en/ of donderdag 7 juni om 19.00 uur met ons mee. Je bent van harte welkom!