Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

DOE-dag Groesbeekse Carnavalsmiddag

Kom met jouw vrienden en vriendinnen een leuke carnavalsmiddag vieren op vrijdag 9 februari vanaf 14.30 uur in de kantine van De Treffers. BSO Zuid en De Treffers organiseren samen een gezellige Groesbeekse Carnavalsmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Iedereen is welkom!

Verschillende Groesbeekse schlagergroepjes komen optreden en we hebben een verrassing in petto! Kom met jouw vrienden na schooltijd naar de Treffers kantine en dan vieren we een gezellig feestje! Dan kan de vakantie pas echt beginnen! Er is drinken, lekkers en we sluiten rond 17.00 uur de middag af met voor alle kinderen een puntzak friet!

Geef deze uitnodiging aan je ouders en overleg of jij met jouw vrienden erbij kunt zijn. We vragen een kleine bijdrage van € 2,50 per kind om deze gezellige middag mogelijk te maken.

Opgeven? Stuur voor 1 februari een mailtje naar doedaggroesbeek@gmail.com met daarin:
– je naam en achternaam;
– leeftijd;
– naam ouder(s)/verzorger(s);
– telefoonnummer en e-mailadres ouder(s)/verzorger(s).

Heb je geen e-mailadres, dan mag je deze gegevens ook achterlaten in de kantine van De Treffers. Je mag je ook samen met je vrienden opgeven. Na 1 februari ontvang je persoonlijk verdere informatie over de DOE-dag.