Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

COEN MAERTZDORF OOK VOLGEND SEIZOEN OP ZUID

Het aankomende seizoen zal Coen Maertzdorf ook de clubkleuren van De Treffers verdedigen. De Treffers en Coen kwamen een contractverlenging van een jaar overeen en dat betekent dat Coen aankomend seizoen alweer aan zijn zevende seizoen in het rood-zwart begint.

Coen is tevreden bij De Treffers en blij met zijn contractverlenging: ‘De technische commissie gaf al vroeg aan dat ze mijn contract wilden verlengen en dat vond ik een mooi compliment.’ Kozakken Boys toonde echter ook interesse in Coen, maar Coen besloot om zijn contract bij De Treffers te verlengen doordat hij vanuit de hele club waardering voelde. ‘Vele supporters, vrijwilligers en ook medespelers gaven aan dat ze hoopten dat ik mijn contract zou verlengen en dat voelt natuurlijk erg goed.’

Op dit moment speelde Coen al 184 officiële wedstrijden voor De Treffers en in principe passeert hij dit seizoen de grens van 200 wedstrijden. ‘Ik ben er trots op dat ik al zoveel wedstrijden in het rood-zwart heb mogen voetballen. Vanaf het eerste moment voel ik me helemaal op mijn gemak bij De Treffers en de sfeer in het team is altijd goed.’ In totaal scoorde Coen 27 keer in deze wedstrijden. Voor zijn periode bij De Treffers speelde Coen voor De Graafschap maar een terugkeer in het betaalde voetbal heeft Coen uit zijn hoofd gezet: ‘De Tweede Divisie is een erg mooie competitie waarin veel clubs gelijkwaardig aan elkaar zijn, daarnaast heb ik een drukke baan en dat valt zo mooi te combineren.’

Voor het huidige en aanstaande seizoen is de 26-jarige rechtsbuiten duidelijk: ‘Ik wil altijd het hoogst haalbare nastreven en ik denk dat we met De Treffers omhoog kunnen kijken. Ik hoop dat we deze ploeg, met veel jonge jongens, bij elkaar houden want dan kunnen we alleen maar beter worden.’

Met de verlenging van Coen heeft De Treffers inmiddels met zes spelers overeenstemming over een langer verblijf op Zuid. Boy van de Beek, Bryan Sirvania, Gino van den Berg, Bob Melis en Dennis Janssen staat volgend seizoen, net zoals trainer Jan de Jonge, ook onder contract.

Wij wensen Coen veel succes en plezier toe met zijn langere verblijf op Zuid!