Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Afscheidswedstrijd op 3 juni van De Treffers icoon Robin Janssen

Na bijna 400 wedstrijden als basisspeler voor De Treffers gespeeld te hebben, neemt Robin Janssen op 3 juni afscheid als actief voetballer van de selectie van De Treffers. In de zomer van 2008 maakte hij de overstap van VVV Venlo naar De Treffers nadat hij eerder al twee jaar in de jeugd bij De Treffers speelde. In de vijftien jaar nadien is Robin uitgegroeid tot boegbeeld, uithangbord en icoon van De Treffers. De eerste wedstrijd speelde hij in 2008 in een thuiswedstrijd tegen Babberich en daarna ben is hij bijna nooit meer uit de basiself verdwenen. In het seizoen 2010/2011 werd Robin verkozen tot ADCO Speler van het Jaar.

De laatste jaren is hij in het veld van positie veranderd en  opgeschoven van het middenveld naar de achterhoede. Dat hij zich bijna moeiteloos aanpaste aan deze positiewijziging, laat zien wat voor een hele goede voetballer hij is.

Mede dankzij Robin kan De Treffers zich al 50 jaar lang meten met de allerbeste amateurvoetbalclubs van Nederland.  De Treffers is ontzettend trots op deze Treffersman in hart en nieren, en biedt hem bij zijn afscheid als actief voetballer een passend afscheid aan.

Daarom wordt er op 3 juni aanstaande een speciale afscheidswedstrijd georganiseerd. Het is een onderlinge partij tussen 50 (oud) spelers van de eerste elftallen met onder andere Said Echargui, Patrick Pothuizen, Jim van Alst en Fabian Peppinck en staat onder leiding van scheidsrechter Sander de Brito Roque. Ook trainers, verzorgers en leiders uit de lange periode van Robin als speler zijn uitgenodigd.

De wedstrijd begint om 15.30 uur op Sportpark Zuid. Aansluitend start om er om 18.00 uur een gezellige avond. Tevens is deze dag de afsluiting van het seizoen voor de jeugd- en seniorenteams en wordt er afscheid genomen  van Johan van Pommeren als actief grensrechter.

Iedereen is van harte welkom zowel om naar de afscheidswedstrijd te komen kijken, als op de aansluitende feestavond.