Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

BRIAN CAMPMAN NIEUWE AANWINST DE TREFFERS

De Treffers heeft zich voor het seizoen 2021-2022 versterkt met middenvelder Brian Campman.
Hij komt over van derde divisionist Oss’20 uit… Oss en zal minimaal een jaar zijn voetbalkunsten vertonen op sportpark Zuid.

De geboren Duivenaar begon met voetballen bij DVV in Duiven en kwam vervolgens via SML en Achilles ’29 bij N.E.C. uit Nijmegen terecht. Daar speelde hij voor zowel de O19 als Jong N.E.C..
Inmiddels is Brian bezig aan zijn tweede seizoen bij Oss’20. Althans, voor zover je het een seizoen kunt noemen.

Voor Brian is de overgang naar De Treffers een nieuwe stap omhoog. ‘Ik heb het prima naar mijn zin gehad bij Oss’20 maar ik merkte aan mezelf dat ik toe was aan een stap omhoog. Deze prachtige stap heb ik gevonden bij De Treffers. Ik kreeg tijdens de gesprekken een heel fijn en goed gevoel bij de club en de mensen.’

Het betaald voetbal is voor Brian Campman een nog steeds een mooi ambitie. ‘Aangezien veel bij De Treffers hier al op lijkt kom ik in een club terecht waarin ik me nog beter kan ontwikkelen. Ik wil doorgroeien en elke week een mooi en goed niveau laten zien aan de supporters.’
Als sterke punten van zichzelf ziet Brian zijn pass en schot van afstand. ‘De winnaarsmentaliteit en het conditionele aspect zijn ook zaken die ik graag laat zien op het veld.’

We wensen Brian veel plezier en succes toe bij De Treffers!