Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

BOOMLANGE DANI CENTEN BLIJFT BIJ DE TREFFERS

De dadendrang van de Technische Commissie gaat voortvarend verder. Ook de boomlange keeper Dani Centen heeft zich voor volgend seizoen verbonden aan De Treffers.

Dani kwam vorig jaar over van JVC Cuijk en moet dit seizoen keeper Niels Kornelis voor zich dulden. Dit seizoen keepte Dani tot dusverre de wedstrijden in de strijd om de Toto KNVB Beker tegen Blauw Geel’38 en FC Twente.

De 2 meter lange en 22-jarige Dani is blij op ‘Zuid’. ‘De Treffers is een hele mooie club. Alles bevalt me zowel binnen als buiten de lijnen. De sfeer in het team en in de club past precies bij me. Het zijn gewoon allemaal leuke gasten, ik vermaak me prima.’

Toch kreeg Dani na de voorbereiding een teleurstelling te verwerken toen duidelijk werd dat er voor Niels Kornelis gekozen werd als eerste keeper. ‘Natuurlijk baalde ik dat ik tweede keeper werd. Snel ging bij mij de knop weer om en ben ik keihard blijven werken. Het sterker maken van Niels en het sterker maken van mezelf staat hierbij bovenaan. Niels is natuurlijk een prima keeper en het klikt ook geweldig goed met Niels. Maar allemaal leuk en aardig, ik ga er alles aan doen zodat ik snel de nummer 1 ben!’

Voor dit seizoen ziet Dani dat de krachtverschillen in de Tweede Divisie klein zijn. ‘We moeten punten blijven pakken want dan kunnen we zo lang mogelijk bovenin mee blijven doen. Hier zullen we alles aan doen.’

We wensen Dani veel plezier en succes toe tijdens zijn langere verblijf op Zuid!