Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Berg en Dalse clubs verbroederen tijdens Berg en Dal Cup

Op 18 augustus aanstaande spelen de Berg en Dalse clubs voor de eerste maal om de Berg en Dal Cup. Het toernooi wordt gespeeld op sportpark Zuid aan het Nijerf.

Alle clubs zullen zich door het eerste elftal laten vertegenwoordigen met uitzondering van de clubs die in de 2e en 3e divisie spelen. Dit betekent dat De Treffers met Zaterdag 1 zal deelnemen. Het is nog niet bekend met welk elftal Achilles’29 zal meedoen.

Het toernooi vindt vroeg in het seizoen plaats en daarom is er een aangepaste spelopzet. Er zijn twee poules van vijf clubs met wedstrijden van een half uur met 7 tegen 7 spelers. De eerste 4 wedstrijden beginnen om 12.00 uur. De finale wedstrijden worden naar verwachting rondom 16.00 uur gespeeld. Na afloop is er een gezellig samenzijn met muzikale omlijsting.

Omdat het toernooi in het laatste weekend van de vakantie plaatsvindt is het voor iedereen ook een mooie vakantie afsluiting. De toegang is gratis. De bedoeling is dat er jaarlijks om de Berg en Dal Cup gespeeld zal gaan worden en dat het toernooi steeds bij een andere vereniging plaatsvindt.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Peter de Jong. Hij is bereikbaar via operations@detreffers.nl