Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Bedankt Flexteam!

Op zaterdag 4 mei stond de uitwedstrijd tegen Almere op het programma en met een klein groepje supporters wilden we hier een leuke dag van maken. Jos ging op zoek naar een busje en dat bleek makkelijker dan aanvankelijk gedacht. Een berichtje naar onze hoofdsponsor (Bob) was voldoende en zonder enige aarzeling stelde hij ons een busje met chauffeur ter beschikking.

Chauffeur Janos was ruim op tijd op ons sportpark om ons op te halen en bleek ook nog eens een hele gezellige kerel te zijn. Trots vertelde hij ons over zijn inmiddels 9 jarig dienstverband bij Flexteam en het plezier dat hij daar vanaf dag één al heeft. Mooi om iemand zo over zijn werk te horen praten. Bij het verlaten van de parkeerplaats zat de stemming er dan ook al goed in en mede door dj’s Bob en Jos, voelde de reis eerder te kort dan te lang. De uitslag van de wedstrijd zorgde nog eens voor extra euforie voor de terugreis en ook nu vloog de tijd voorbij.

Wij willen Bob en Janos nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige dag die we hebben mogen beleven en hopen Janos nog vaak te mogen begroeten! Dank namens Jan, Jos, Oscar, Bob, Max, Wouter, Rens en Patrick!