Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

BALKESTEIN EN VERSTEEGEN LANGER OP ZUID

Zowel aanvoerder Pim Balkestein als Niek Versteegen hebben hun verblijf bij De Treffers verlengd. Pim Balkestein voor één jaar en aanvaller Niek Versteegen voor twee jaar.

Speler van het jaar in het seizoen 2017-2018 Pim Balkestein kwam in januari 2016 over van SV Elversberg en gaat zodoende volgend seizoen zijn vierde seizoen in bij De Treffers. Hierin groeide hij uit tot een rots in de centrale branding en kreeg hij niet veel later ook de aanvoerdersband opgespeld.
Voor Pim was de keuze heel erg gemakkelijk om bij te tekenen. ‘Ik heb geen moment twijfel gehad. Voor mij is De Treffers de enige optie wat betreft voetballen op niveau. Ik zit gewoon bij de mooiste club in de verre regio!’ Daarnaast geeft de 31-jarige Pim aan dat het voetbal uitstekend te combineren is met zijn maatschappelijke carrière.

Na een lange blessureperiode maakte Niek Versteegen dit seizoen zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Jong Sparta. Hierin was hij direct belangrijk met een goal. De aanvaller heeft zichzelf tot doel gesteld om fit te blijven en met De Treffers een goede serie neer te zetten zodat zo snel mogelijk afstand genomen kan worden van de onderste regionen in de Tweede Divisie. ‘Wedstrijdritme is iets wat ik op het moment nog wel nodig heb na de lange blessure, dit gaat gelukkig steeds beter. Ik zit prima op mijn plek bij De Treffers en ben hier gelukkig. Langs de kant is het altijd druk en er heerst een goede sfeer. Ik ben blij dat ik twee jaar langer bij De Treffers speel en dat vertrouwen wil ik terugbetalen.’

Met het verlengen van Pim Balkestein en Niek Versteegen liggen op het moment de volgende spelers vast voor volgend seizoen:
Pim Balkestein, Niek Versteegen, Dennis Janssen (Top Oss), Aziz Khalouta, Boy van de Beek, Tjeu Langeveld, Joris Janssen en Coen Maertzdorf.