Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Aanvoerder Ricardo Ippel blijft bij De Treffers

Ricardo Ippel heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. Ricardo maakt in de zomer van 2021 de overstap naar sportpark Zuid. De middenvelder nam meer dan 200 wedstrijden aan ervaring in het betaald voetbal mee en werd in zijn eerste seizoen meteen benoemd tot aanvoerder. Ricardo ontpopte zich al snel tot sterkhouder en in oktober 2021 werd zijn contract met twee seizoenen verlengd. Na de zomer gaat Ricardo zijn vierde seizoen in bij De Treffers en daar komt dus ook nog een vijfde seizoen bij.

Ricardo speelde tot dusverre 88 wedstrijden voor De Treffers en de aanvoerder is in zijn drie seizoenen in het rood-zwart uitgegroeid tot een uithangbord van de club. Ricardo: “Ik voel me super bij De Treffers. Ik ben nog hartstikke fit en ik voel veel waardering vanuit de club. Er was interesse van andere clubs uit de competitie, maar dat was niet interessant omdat ik me hier helemaal op mijn plek voel.” Voor De Treffers en Ricardo was het al lang duidelijk dat ze met elkaar verder wilden gaan, maar de officiële verlenging duurde wat langer met een goede reden. Ricardo: “Vanwege een aanstaande verhuizing naar Groesbeek is het contract wat later officieel geworden. Ik ben blij dat het nu allemaal rond is en ik kijk enorm uit naar de toekomst.”

Toen Ricardo in 2021 de overstap maakte naar De Treffers, was het de bedoeling om van hem een belangrijke pion in het elftal te maken. Dat is dubbel en dwars gelukt. Ricardo: “De Treffers zag in mij een belangrijke speler vanwege mijn ervaring en mijn leiderschap. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan een sterke teamgeest. Terugkijkend op de afgelopen drie seizoenen ben ik trots welke stappen we met De Treffers hebben gemaakt. We zijn echt aan het bouwen aan een goed, hecht team en het is mooi om daar aanvoerder van te zijn.”

Ricardo noemt het huidige seizoen als hoogtepunt in zijn tijd bij De Treffers. Ricardo: “Het hele seizoen speel je natuurlijk voor het hoogst haalbare en daarom is het zuur dat we niet kampioen zijn geworden. Desondanks was het een heel goed seizoen en kunnen we trots zijn op de tweede plek. Qua puntenaantal hebben we het heel goed gedaan, maar Spakenburg was net wat stabieler.” In de komende twee seizoenen is Ricardo erop gebrand om de goede sportieve prestaties door te zetten. Ricardo: “Ik wil nog een gooi doen naar de titel en ben ervan overtuigd dat dat mogelijk is. Daarnaast wil ik persoonlijk zo fit mogelijk blijven. Op maatschappelijk vlak wil ik met mijn werk bij Sanavit en met mijn gezin aan de toekomst bouwen in Groesbeek. Ik ben De Treffers dankbaar dat zij me ook hebben geholpen bij het opbouwen van mijn maatschappij carrière bij Sanavit.”

De Treffers is trots dat het een sterkhouder als Ricardo nog twee jaar speler blijft van De Treffers. We feliciteren Ricardo met zijn verlenging en wensen hem het beste voor de toekomst!