Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

100ste wedstrijd Tjeu Langeveld

Tjeu Langeveld speelde op zaterdag 4 maart in de thuiswedstrijd tegen Katwijk zijn 100e wedstrijd voor De Treffers. Tjeu is begonnen bij Groesbeekse Boys waar zijn talent al snel werd opgemerkt door NEC. Na een aantal jaren in de jeugdopleiding bij NEC, kwam hij in de B-jeugd naar De Treffers. Als kleinzoon van Frans en zoon van Frank, beide oud selectiespelers, was hij voorbestemd om ons eerste elftal te halen. Het waren grote (voetbal)schoenen om te vullen en het verdient dus heel veel respect dat hem dat is gelukt. Tjeu maakte zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis op 2 september 2017, destijds nog als jeugdspeler. 

In het seizoen 2017/2018 kwam Tjeu in totaal tot vijf wedstrijden in onze hoofdmacht. Vanaf het seizoen 2018/2019 zat de Groesbeker vast bij de selectie en sinds het seizoen 2019/2020 is Tjeu een vaste waarde in de basiself. Van origine is Tjeu een middenvelder, maar hij is inmiddels onmisbaar als rechtsback. Met zijn loopvermogen, fysieke kracht en voetballend vermogen is hij een belangrijke schakel aan de rechterkant.

Nu heeft Tjeu de bijzondere grens van 100 wedstrijden gepasseerd. In 77 wedstrijden begon Tjeu als basisspeler en hij scoorde 4 doelpunten. Volgend seizoen wordt het Tjeu zijn tiende seizoen bij De Treffers, maar als 23-jarige heeft hij nog de nodige jaren voor zich liggen. Wij hopen nog heel lang van Tjeu te mogen genieten in het rood/zwart!