Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers strikt Abdel Mounaim el Ouazzane als nieuwe keeper 

De Treffers heeft met Abdel Mounaim el Ouazzane een nieuwe keeper aangetrokken. De 24-jarige doelman speelde de laatste drie seizoenen voor eerstedivisionist Telstar en heeft nu een contract voor één jaar getekend op sportpark Zuid. Als geboren Amsterdammer begon Abdel in de jeugd van AFC in Amsterdam met voetballen. Hier werd hij al snel opgepikt door AZ en bij de Alkmaarders heeft hij vanaf de O12 tot en met de O19 de jeugdopleiding doorlopen. Vervolgens speelde Abdel nog voor FC Groningen en SC Cambuur. Bij beide clubs speelde hij bij de beloften en trainde hij ook geregeld mee met de eerste selectie.

Abdel kent onze nieuwe hoofdtrainer Leeroy Echteld van zijn tijd bij AZ en dat maakte voor hem de keuze makkelijk. Abdel: “In de voorbereiding op het nieuwe seizoen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Leeroy ken ik nog van AZ en zijn manier van werken spreekt mij heel erg aan. Leeroy wil aanvallend voetbal spelen, met veel druk vooruit en een goede opbouw van achteruit.  Ik heb daarom besloten om voor nu afscheid te nemen van het profvoetbal en de uitdaging aan te gaan bij De Treffers.” 

Abdel trainde afgelopen 1 september al voor het eerst mee en was onder de indruk. Abdel: “De Treffers straalt heel veel professionaliteit uit. De accommodatie is profclubwaardig en in de gesprekken kwam ook naar voren dat de ambities groot zijn van De Treffers. Ik kijk er enorm naar uit om mijn steentje bij te dragen aan een succesvol seizoen van De Treffers!”

We heten Abdel van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier toe dit seizoen!