Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Zaterdag 1 dendert door op de transfermarkt!

Inmiddels hebben we al aardig wat nieuwe spelers voor ons vlaggenschip van de zaterdagtak mogen introduceren. Waar de meesten waarschijnlijk dachten dat het team van nieuwe trainer Marc Peters wel compleet zou zijn, laten de coach en TC niets aan het toeval over. Met de komst van Sil Eikholt is opnieuw een sterkhouder in de selectie van komend seizoen opgenomen en keeper Niels Liefers komt over van Achilles 1929 om de concurrentie met huidig keeper Niels van Elst aan te gaan.

“We hadden de selectie aardig rond, maar voor een kwaliteitsimpuls hebben we altijd ruimte”, aldus de in zijn nopjes zijnde Peters. Hij benadrukte nogmaals het belang van het team voor onze club, nu en zeker in de toekomst. “We willen graag zo hoog mogelijk voetballen en er daarmee voor zorgen dat meer eigen jeugd de kans krijgt om bij ons op niveau te gaan spelen”, zo merkt hij terecht op. “Een jongen als Sil is in deze plannen dan ook meer dan welkom en met 2 keepers ben ik als trainer uiteraard ook erg blij”.

Sil was één van de dragende krachten in het kampioensjaar 2022/2023 en is vooral een slimme speler. Daarbij beschikt de middenvelder over een goede spelhervatting en heeft een echte winnaarsmentaliteit. We zijn dan ook erg blij dat Sil na een kort uitstapje heeft besloten weer terug te komen. Niels komt zoals gezegd over van de buren van de Heikant en was daar afgelopen jaar reservekeeper. Deze 21-jarige sterke kerel wil graag minuten gaan maken en hoopt dat bij ons te kunnen gaan doen. We heten beiden welkom en wensen ze veel succes en plezier!