Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Wilco Vissers stopt bij de financiële commissie

Na bijna 25 jaar op de financiële administratie werkzaam te zijn geweest, legt Wilco per 1 juli aanstaande zijn werkzaamheden neer.
“Ik ben al 40 jaar vrijwilliger bij de club”, vertelt Wilco. “Ik ben begonnen als jeugdleider en heb geschreven voor het toenmalige clubblad EFFE waarin ik een rubriek had waarin ik het wel en wee van het eerste elftal beschreef. Daarna ben ik overgestapt naar de ledenadministratie, waar ik zorgde voor het innen van de contributie. Vervolgens werd ik lid van de Beheercommissie en de laatste 25 jaar was ik verantwoordelijk voor het totale betalingsverkeer van De Treffers. Ik kijk er met veel plezier op terug. De onderlinge contacten waren altijd plezierig. De club maakt onder leiding van penningmeester Roy Janssen verdere stappen in de professionalisering van de financieel administratieve processen. En dat is een goede zaak! Voor mij een mooi moment om het stokje over te dragen aan Peter Pouwels”.

Wilco gaat de club niet verlaten en blijft als trouwe supporters alle thuiswedstrijden van het eerste elftal bezoeken. En als het ff kan ook de uitwedstrijden. Gelukkig blijft Wilco ook beschikbaar voor eventuele klussen voor de club, dus we zullen hem in een andere hoedanigheid vast weer tegenkomen op Zuid.

Het bestuur en alle leden van De Treffers bedanken Wilco voor zijn jarenlange inzet, zijn betrokkenheid en professionaliteit.
Wilco, bedankt!