Wedstrijdverslag SC Cambuur O21 – De Treffers O21

Of het aan de lange reis naar het noorden lag, of aan het spelen in een stadion is onduidelijk, maar feit is dat De Treffers O21 een zwakke wedstrijd speelde. De strijd om de bal werd te vaak verloren en binnen 3 minuten na aanvang viel al de eerste tegentreffer. De mannen uit Leeuwarden combineerden via de linkerkant en hier was De Treffers niet tegen op gewassen.

De mannen van trainer Dennis Kroes lieten zich daarna inzakken en lieten het spel aan Cambuur, echter viel net voor rust ook de 2-0.
Na rust herpakte De Treffers zich en dit resulteerde in enkele onbenutte kansen. Cambuur was hiervan niet onder de indruk en maakte in de 56e minuut zelfs de 3-0. De elf van De Treffers konden geen tegenstand meer bieden en kregen in het laatste halfuur nog 2 tegengoals te verwerken waardoor de eindstand op het scorebord verscheen, 5-0 voor de thuisploeg. De Treffers heeft nu twee weken om zich voor te bereiden op een sportieve revanche, die met meer motivatie en inzet te behalen zou moeten zijn. Op 16 oktober komt Quick Boys O21 op bezoek, en is het aan De Treffers om de 3 punten op Zuid te houden.