Wedstrijdverslag De Treffers O21 – Quick Boys O21

Afgelopen zaterdag kwamen de beloftes van Quick boys op bezoek op sportpark Zuid. De Treffers en Quick Boys zorgden voor een aantrekkelijke eerste helft, waarbij de thuisploeg zich vergat te belonen na een aantal goede kansen. De rust zorgde er niet voor dat het spelbeeld van de 1ste helft veranderde. De verdediging stond als een huis en De Treffers bleef voetballen. Met goed combinatievoetbal werd Sam Wardenaar aangespeeld en hij brak de ban met zijn doelpunt in de 76e minuut. Dit doelpunt gaf de Groesbekers moed en 4 minuten later was het raak voor Ifra Sow. 2-0! In de 86e minuut had Quick Boys hier nog een antwoord op en scoorde de 2-1.
Al met al een goede wedstrijd van onze rood-zwarte, waarmee ze verder kunnen in deze spannende competitie.