Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Vrijwilliger in de spotlight: Hanneke Liebers – Derksen

Hanneke komt vanaf ze bij haar echtgenoot Hans is met grote regelmaat op Sportpark Zuid. In het jaar 1998 was Hans leider van het De Treffers team dat voor de tweede keer algemeen landskampioen van Nederland werd. Het was een mooie binnenkomer voor Hanneke bij de club.

Toen even later Wim Zwitserloot aan Hanneke vroeg of ze iets voor commercie bij De Treffers wilde doen, hoefde ze daar niet al te lang over na te denken. Hanneke is sportliefhebber en dat in combinatie met commercie en prestatie bevalt haar wel. Zo werd Hanneke als accountmanager onderdeel van het commercieteam van De Treffers. Haar taken zijn voornamelijk de contacten onderhouden met de bestaande sponsoren van De Treffers en het wegwijs maken van nieuwe sponsoren. Maar Hanneke assisteert ook bij de totstandkoming van de presentatiegids en ze houdt zich bezig met het vermarkten van de nieuwe LED-boarding. 

In de coronatijd heeft ze samen met de andere accountmanagers van De Treffers een actie opgezet om de sponsoren een hart onder de riem te steken. Dit werd bijvoorbeeld gedaan door een paraplu bij hen te bezorgen. De afdeling commercie heeft in de coronaperiode niet stil gestaan. Niet een van de sponsoren zijn verloren gegaan. Hier is Hanneke behoorlijk trots op. 

Wat De Treffers echt leuk maakt is volgens Hanneke de combinatie van gezelligheid en uitdaging. Ze geniet van de gezelligheid bij de club en tegelijkertijd helpt ze mee om de ambities van de club te behouden. Verder vindt ze het leuk dat ze bij De Treffers veel mensen heeft leren kennen.

De Treffers is heel erg trots op Hanneke en alle andere topvrijwilligers waar De Treffers op kan bouwen.