Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voorbeschouwing Katwijk – De Treffers

De Treffers speelt zaterdag 17 september een uitwedstrijd bij regerend kampioen Katwijk. De Treffers heeft als trotse koploper een voorsprong van vijf punten op nummer 3 Katwijk. De ontmoeting kan dus betiteld worden als een echte topper. Blijft De Treffers nog steeds ongeslagen ?

Resultaten

Afgelopen week won De Treffers op eigen veld met 2-1 van TEC. De gasten uit Tiel speelden een betere eerste helft, maar dankzij topscorer Jordy Thomassen werd de opgedane achterstand in de tweede helft omgebogen. Katwijk was vorige week de baas over rivaal Quick Boys in de dorpsderby. De oranjehemden hadden na 23 minuten al een 3-0 voorsprong te pakken. In de eerste wedstrijd van het seizoen maakte Katwijk ook indruk, toen Jong Volendam met 7-0 werd verslagen. De drie andere wedstrijden waren minder spectaculair. Uit bij Noordwijk werd het 1-1, op eigen veld werd met 1-0 gewonnen van Scheveningen en op bezoek bij AFC werd met 1-0 verloren. 

Selectie  Katwijk

Bij Katwijk staat trainer Antony Correia voor het derde seizoen op rij aan het roer. Op het veld zijn er wel (noodgedwongen) wijzigingen. Rick van der Meer was vorig seizoen in iedere wedstrijd basisspeler en werd verkozen tot speler van het jaar, maar is momenteel langdurig uit de roulatie. Keeper Andre Krul is bovendien niet meer in dienst van de Katwijkers. De vacante posities worden dit seizoen tot nog toe ingevuld door de nieuwe middenvelder Robin Schulte (FC Volendam) en keeper Jean Paul van Leeuwen (Excelsior Maassluis). De topscorer van Katwijk is wederom Ahmed El Azzouti. Vorig seizoen scoorde hij zeventien keer en inmiddels staat de teller op vier treffers. 

Geschiedenis

De Treffers en Katwijk speelden tot dusverre elf keer tegen elkaar. Drie keer won De Treffers, drie keer werd het gelijk en vijf keer wonnen de Katwijkers. Vorig seizoen stonden De Treffers en Katwijk in de laatste wedstrijd van het seizoen tegenover elkaar. Kampioen Katwijk sloot hun succesvolle seizoen tot af met een duidelijke 3-0 overwinning. De wedstrijd tegen Katwijk is dus een mooie graadmeter om te zien hoeveel progressie De Treffers heeft geboekt. Onder leiding van onze nieuwe trainer Leeroy Echteld werd dit seizoen al gewonnen van de huidige nummer 4 AFC en runner-up HHC Hardenberg. Komt daar opnieuw een mooie overwinning bij? Tot zaterdag!