Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voorbeschouwing De Treffers – HHC Hardenberg

 

De Treffers speelt op woensdag 7 september een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. Net zoals de rood-zwarten heeft HHC de volle buit na drie wedstrijden. In een rechtstreeks duel gaat er dus gestreden worden om de koppositie. Waar dat toe kan leiden verderop in het seizoen? Niemand die het weet, maar hoop doet leven! Wat in ieder geval zeker is, is dat De Treffers – HHC Hardenberg op voorhand een prachtig affiche is. Veel plezier bij de wedstrijd!

Seizoenstart

Afgelopen zaterdag won De Treffers verdiend met 1-3 bij IJsselmeervogels. Na eerdere overwinningen op AFC en Excelsior Maassluis, beleeft ons eerste team onder leiding van Leeroy Echteld een fantastische start van het seizoen. Met name in het eerste half uur maakte De Treffers indruk tegen IJsselmeervogels en waren de, in het blauw gestoken, rood-zwarten de baas op het veld. HHC Hardenberg maakte ook indruk afgelopen zaterdag. Quick Boys was aan het begin van de wedstrijd medekoploper, maar zij werden met een 4-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. De eerste twee wedstrijden leverden overwinningen op tegen Noordwijk (1-0) en Scheveningen (0-2). De oplettende lezer is al opgevallen dat HHC Hardenberg nog zonder tegendoelpunten is dit seizoen. Hoofdtrainer Pascal Diender is ook nieuw als eindverantwoordelijke (vorig seizoen was hij assistent-trainer) bij HHC Hardenberg en heeft het dus net zoals Leeroy Echteld al vroeg op de rit.

HHC Hardenberg

Vorig seizoen draaide HHC Hardenberg ook al mee in de bovenste regionen van de ranglijst. De Hardenbergers werden uiteindelijk tweede achter kampioen Katwijk. De bepalende spelers zijn de club trouw gebleven en daarom lag het wel in de lijn der verwachting dat de Sallanders ook dit seizoen bovenin mee zouden dragen. Jesper Drost overlegde vorig seizoen de beste cijfers met veertien doelpunten en zeven assists. Dit seizoen bereide hij inmiddels twee keer een doelpunt voor. Achter Jesper Drost was Rob van der Leij vorig seizoen het vaakst bij een doelpunt betrokken. Hij scoorde dertien keer en was twee keer de aangever. Afgelopen zaterdag scoorde hij de 4-0 voor HHC Hardenberg en dit was al zijn 100e goal voor de oranjehemden.

Eerdere resultaten

In de voorgaande seizoenen deed De Treffers het altijd goed tegen HHC Hardenberg op eigen veld.. Aanstaande woensdag wordt de achtste onderlinge ontmoeting op sportpark Zuid en tot dusverre ging pas één wedstrijd verloren. Drie keer werden de punten gedeeld en drie keer won De Treffers. De drie remises vonden overigens ook plaats tijdens de laatste drie edities van De Treffers – HHC Hardenberg.

Blijft De Treffers als enige ploeg nog zonder puntenverlies na vier speelrondes? Tot woensdag!