Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voetbal Plus team op Jumbo indoor G Toernooi in Cuijk

Na een lange tijd zonder voetbalwedstrijd en alleen trainen is het nu toch eindelijk zover; met ons Voetbal Plus-team naar het Jumbo indoor G Toernooi in Cuijk.
Na een pittige training op vrijdag is het nu zaterdagochtend en vertrekken we vanaf Sportpark Zuid met 4 auto’s vol goede moed en een gezonde spanning naar Cuijk.

Bij vv SIOL aangekomen worden we vriendelijk ontvangen, krijgen we de lunchpakketten met drank en fruit en gaan hiermee snel naar onze kleedkamer om ons om te kleden. We hebben er zin in.

Na de opening met alle deelnemende teams op het veld is het nu tijd om te gaan voetballen.
We zijn in poule B ingedeeld met 4 andere teams.
1e wedstrijd is tegen SIOL en het is wel even wennen. Uiteindelijk komen we in ons spel en winnen we deze wedstrijd; 8-1. Een goede start met mooie doelpunten.
2e wedstrijd is tegen Beuningse Boys 2. Onze tegenstander speelt met 2 veldspelers meer dan wij en dat is even schakelen. Toch al snel komen de doelpunten voor ons en winnen we ook deze wedstrijd; 5-2 Goed gewerkt!
3e wedstrijd tegen Heijen gaat ook gemakkelijk en ondanks de vele wissels is de eindstand is 6-0. Het samenspel wordt steeds beter.
4e wedstrijd moeten we het opnemen tegen Bemmel. Dit team staat na 3 wedstrijden 2 punten achter ons. De langere rust en het eten lijkt de voetbalbenen goed te hebben gedaan. Het spel van ons is goed en we winnen ook deze wedstrijd met 7-1. Mooie doelpunten en goede inzet.
Op naar de halve finale. Iedereen in goede stemming.

De halve finale spelen we tegen tegen Beuningse Boys. Het is de spanning die parten speelt, het gaat niet zoals we gehoopt hebben. Beuningse Boys scoort al snel 1-0 en dit zijn we niet gewend. Gelukkig komen we toch nog op gelijke hoogte na een snelle uitval; 1-1.
Toch loopt het niet goed, we zijn wat minder fel en Beuningse Boys scoort vlak voor tijd 2-1.
Nu wordt het spannend en gaan we nog snel wisselen en dit heeft succes: met uiterste inspanning en inzet scoren we net op tijd nog de gelijkmaker: 2-2…. Eindsignaal! We moeten penalty’s nemen.
5 spelers moeten dit gaan doen…. en onze keeper!
Wat een spanning….maar we scoren maar lietst 4 x en onze keeper weet er 4 te stoppen:
We staan in de finale. Eindstand 6-3 n.p.

De finale, wie had dat gedacht. We moeten weer tegen Bemmel, zij hebben de andere halve finale gewonnen.
De 2 teams komen professioneel, onder begeleiding van muziek, in een rij het veld op.
Deze wedstrijd willen we natuurlijk winnen. Met 4 veldspelers en keeper deze keer moeten we slim spelen en kunnen niet alle spelers laten voetballen. We hebben besloten niet te veel te wisselen. Dit pakt goed uit. Na de laatste wissel komen we snel op 1-0 en blijft het spannend tot in de laatste minuut. Dan scoort onze wisselspeler nogmaals en weten we dat we kampioen zijn. Eindstand 2-0. Geweldig gedaan.

De prijsuitreiking is een feest. Met het hele team wordt de beker opgehaald en gaan de kampioenen met enkele bekende ex-prof voetballers op de foto.
We zijn trots op jullie, mannen. Goed gewerkt! Jullie zijn voetballers die voor elkaar werken en ook begrijpen dat je moet wisselen om samen een wedstrijd te kunnen winnen. Jullie zijn dus een Top-team. Bedankt voor deze gezellige dag!

Jullie trainers/leiders,

Bert, Paul, Peter en Rene

(klik op de foto’s om te vergroten)