Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Vier talenten uit jeugdopleiding stromen door naar eerste elftal

De selectie is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Djordy de Lorme, Justin Woudstra, Ruben van Strien en Yassin Hamdi kwamen vorig seizoen nog uit in onze jeugdopleiding, maar zijn komend seizoen onderdeel van de eerste selectie. Djordy, Justin en Ruben maken de overstap van O21 en Yassin speelde vorig seizoen in De Treffers O19. 

Djordy de Lorme is een 21-jarige rechtsbenige centrale verdediger en speelde in de jeugd van Vitesse en Go Ahead Eagles. Vorig seizoen speelde Djordy al twee wedstrijden voor De Treffers. De sterke punten van de verdediger zijn voetballend vermogen van achteruit en zijn duelkracht. Tevens is de 1.90 meter lange Djordy kopsterk.

Justin Woudstra is een 20-jarige middenvelder en speelde in de jeugd van NEC. De middenvelder is vorig seizoen tospcorer geworden van De Treffers O21 met 19 doelpunten. Justin maakte al zijn debuut voor De Treffers en is een aanvallende middenvelder met veel diepte loopacties en scorend vermogen. 

Ruben van Strien kwam vorig seizoen al in vier competitiewedstrijden in actie voor De Treffers. De 20-jarige linkspoot kan zowel als linksback en op het middenveld uit de voeten. Ruben speelde eerder in de jeugdopleiding van Vitesse en De Graafschap en is een allrounde en betrouwbare speler met een goede pass, die box to box speelt. 

Yassin Hamdi speelde in de jeugd van NEC en was vorig seizoen een bepalende speler bij De Treffers O19. De 18-jarige aanvaller is snel met en zonder bal en combineert dit met veel loopvermogen. De balvaardige aanvaller is overal in de voorhoede in te zetten.  

Van links naar rechts: Yassin Hamdi, Djordy de Lorme, Justin Woudstra en Ruben van Strien